Bella Rune

Varje mirakel kräver ett offer – arbete utfört i Västerås

15.2–16.8 2020, Västerås konstmuseum, Västerås

Från pressrelease:

Välkommen på vernissagen för utställning Bella Rune och Jonas Nobel: Varje mirakel kräver ett offer – arbete utfört i Västerås lördag den 15 februari kl 14.00.

Vi rör oss konstant mellan den virtuella och den köttkroppsliga världen och utför dagligen arbeten genom vår interaktion med maskiner och skärmar. I en gemensam gestaltad rumslighet med individuella verk undersöker Bella Rune och Jonas Nobel hur våra digitala respektive fysiska kroppar förhåller sig till gränssnitt, material och översättningar.

Bella Rune är konstnär och professor baserad i Stockholm. Jonas Nobel är konstnär och medlem av gruppen Uglycute också baserad i Stockholm. Som en fortsättning på utställningen gör Bella Rune ett nytt immateriellt konstverk som invigs på Karlsgatan ons 15.4. Verket produceras inom ramen för arbetet med Västerås stads offentliga konst och utgör del i Region Västmanlands strategiska projekt Ett kulturliv för alla – Konst (EKFA).

Tillsammans har Bella och Jonas tidigare gjort Vattenapan (2019), en konstnärlig gestaltning på nya Lögarängsbadet i Västerås.

För mer information: www.vasteraskonstmuseum.se

Upcoming Exhibition

Contact

email

info@gallerimagnuskarlsson.com

phone

+46 8 660 43 53

address

Fredsgatan 12 • S-111 52 Stockholm, Sweden

instagram

Follow us on Instagram

gallery hours

Tuesday–Friday 12.00–5.00 pm
Saturday 12.00–4.00 pm
and by appointment.

The gallery is currently closed for the holidays

hellvi kännungs

hellvi.blogspot.com

le manoir

www.lemanoirbanyuls.com