Peter Köhler

Du är redan här

25.10–20.11 2015, RYMD Konstrum, Sickla Köpkvarter, Sweden

From Press Release (in Swedish only):
RYMD är en ny konsthall, ett galleri och projektrum mitt i Sickla Köpkvarter som drivs och cureras av konstnären Kristina Junzell och Konstrum K. I den storslagna industrilokalen (1500 m2) kommer det att visas samtida konst av aktuella, väletablerade konstnärer såväl som av unga och mindre etablerade. Vid sidan av detta kommer verksamheten bjuda in besökare till en möjlighet att vara en del av ett personligt utforskande och skapande processer av olika slag.
Utställningen Du är redan här bygger på intuition och känsla. Konsten delar med sig av, eller manar till, en direkt närvaro i en drömvärld, det magiska nuet, millisekunden innan tanken uppstår, ett barns blick, en ständigt pågående sida av verkligheten. Vi befinner oss mitt emellan det ordnade, förväntade och det överraskande. Vad finns i detta tillstånd? Vilka vinklar, rum, landskap och världar kan öppna sig?
Förhoppningen är här att betraktaren ska ges möjlighet att förundras över allt det vi så ofta råkat förbise – det intuitiva behovet av att beröra de stora frågorna utan att falla in i ett skyddsnät av påtvingande polariseringar och förenklade åsikter. Utställningen är en resa inåt och utåt på samma gång. En resa till en möjlig större och vidare blick.
Medverkande konstnärer: Charlotte Gyllenhammar, Anneè Olofsson, Ulrika Sparre, Elisabeth Henriksson, Erik Jeor, Diana Orving, Inka & Niclas, Magdalena Nilsson, Peter Köhler, Frida Tebus, Therese Enström, Linda Karlsson, Roberto N Peyre m.fl.

More information: rymdkonstrum.se

Upcoming Exhibition

Bella Rune

Digging

12.3—16.4 2022

Contact

email

info@gallerimagnuskarlsson.com

phone

+46 8 660 43 53

address

Fredsgatan 12 • S-111 52 Stockholm, Sweden

instagram

Follow us on Instagram

gallery hours

Tuesday–Friday 12.00–5.00 pm
Saturday 12.00–4.00 pm
or by appointment.

hellvi kännungs

hellvi.blogspot.com

le manoir

www.lemanoirbanyuls.com