Susanne Johansson

Årets kulturstipendiater

6.9–6.10 2016, Offkonsten! c/o Teatergalleriet, Uppsala, Sweden

From Press Release (in Swedish only):
Offkonsten! c/o Teatergalleriet är ett samarbete mellan kulturförvaltningen Uppsala kommun, Uppsala stadsteater och kulturenheten Landstinget i Uppsala län.

Offkonsten! c/o Teatergalleriet finns en trappa upp på Uppsala stadsteater och visar utställningar som på olika sätt belyser arbetet med offentlig konst, idéer, processer, exempel på kollektioner för institutioner, pedagogiskt arbete och konst ur samlingarna. I galleriet finns möjligheten att ge en fördjupad bild av både verken och konstnärerna bakom dem. Galleriet har öppet när teatern har öppet.

I våras utsågs årets kulturstipendiater av Uppsala kommun och Landstinget i Uppsala län. I september öppnar en utställning med stipendiaterna: Susanne Johansson, Henny Linn Kjellberg, Christopher T Long, Marie-Louise Sundqvist, Maria Jönson Nassos och Penja Hesselbäck. Utställningen spänner över måleri, installation, keramik och fotografi och vill ge en glimt av sex mångsidiga konstnärskap.

6/9 invigs utställningen av Peter Gustavsson, ordförande i kulturnämnden, Uppsala kommun och Johnny Svahn, ordförande i kulturnämnden, Landstinget i Uppsala län. Övriga medverkande är Anna Ehn, intendent för offentlig konst och Johannes Ehnsmyr, konstkonsulent.

More information:
www.uppsalastadsteater.se

Upcoming Exhibition

Contact

email

info@gallerimagnuskarlsson.com

phone

+46 8 660 43 53

address

Fredsgatan 12 • S-111 52 Stockholm, Sweden

instagram

Follow us on Instagram

gallery hours

Tuesday–Friday 12.00–5.00 pm
Saturday 12.00–4.00 pm
or by appointment.

hellvi kännungs

hellvi.blogspot.com

le manoir

www.lemanoirbanyuls.com